Den beste leverandøren fant vi lokalt

sette opp egen bolig

Henrik Slette Lundgård og samboeren er storfornøyd med at de byttet leverandør og valgte Ny Bolig Hadeland da de skulle sette opp egen bolig. Takket være Ny Bolig Hadeland kunne vi flytte inn i drømmehuset til jul, forteller Henrik (23).

Det unge paret kjøpte seg leilighet for et par år siden, men drømte om enebolig. – Vi visste sånn omtrent hvor vi ville bygge, så vi begynte først å reise rundt og se etter tomt, sier Henrik.

Lauvlia

Drømmetomta, med kanonutsikt over Randsfjorden, fant vi i Lauvlia i Gran kommune. Nå måtte vi bare finne boligen som passet perfekt. Vi så igjennom mange huskataloger og sjekket priser både her hjemme og i Sverige. Så begynte ballen å rulle veldig fort.

Ønsket tilpasninger

Henrik forteller at de først valgte bolig fra en leverandør i Sverige. – Vi ønsket imidlertid å gjøre noen tilpasninger og gikk inn i forhandlinger med leverandøren. Det handlet om noen tilpasninger i 1. etasje og at vi hadde lyst til å ferdigstille 2. etasje på huset selv, blant annet for å spare litt penger.  Det viste seg å bli vanskelig for dem å gjennomføre byggeprosjektet med de tilpasningene vi ønsket, og vi kom aldri helt i mål sammen.

Ny Bolig Hadeland leverte – vi sparte 200.000 kroner

Egentlig var det litt tilfeldigheter som førte til at vi kom i kontakt med Ny Bolig Hadeland. Vi fikk kontakten via felles bekjente. De holder til på Gran og kjenner boligfeltet Lauvliva godt da de har, og har hatt flere byggeprosjekter der.

Det var Hans Morten Sørlie som kontaktet oss og ville se om Ny Bolig Hadeland kunne gjennomføre byggeprosjektet med de tilpasningene vi ønsket. Etter å ha snakket gjennom boligprosjektet over en kaffekopp, viste det seg at de kunne levere akkurat samme type bolig, med de tilpasningene vi ønsket, vesentlig rimeligere. Vi sparte hele 200.000,- kroner på å velge Ny Bolig Hadeland.

God dialog og oppfølging

Gjennom hele byggeperioden har vi har hatt tett og god dialog. De har fulgt byggeplanen til punkt og prikke og gjort de tilpasningene som har vært ønskelig fra vår side – alt har gått på skinner. De har vært supre å forholde seg til, og jeg anbefaler gjerne Ny Bolig Hadeland til andre, avslutter Henrik Slette Lundgård.