Premier for 33 600,- i ballongslipp

Ny Bolig Hadeland planlegger en stor stand under Gla’dagene på Gran kommende helg. Et av høydepunktene blir det store ballongslippet lørdag kl 13:00, sier boligrådgiver Hans Morten Sørlie. Der har vi premier for over 30.000 kroner!   

Med premier for til sammen 33.600,- kroner gjemt i ballongene som slippes lørdag kl. 13:00 kommer det til å bli folksomt. Vi har samlet 400 ballonger i et nett oppe i lufta. Er du heldig under slippet får du tak i en ballong med nummerlapp inni. Det er flotte premier fra våre underleverandører du kan vinne.

– Du treffer oss på vår synlige stand i Storgata, rett utenfor vårt kontor.

250 T-skjorter

I tillegg til flotte premier i ballongslippet har vi T-skjorter fra Gofit å gi bort så langt beholdningen rekker.

Satser på lokal kompetanse

På standen denne helgen har vi invitert med oss våre lokale håndverkere og leverandører. Vi ønsker med andre ord å profilere oss på trygghet og kvalitet. Å benytte den høye lokale kompetansen i våre boligprosjekter er med på å skape et bærekraftig lokalsamfunn. Vi gleder oss til å møte dere på stand sammen med representantene fra GB Rørleggermester AS, Alarm & Service, Ainstall as, Montér, Mjønvald Snekkerverksted, Sørbråten Blikk og Ventilasjon og Tero Anlegg.

Ny Bolig Hadeland ser også barna

Lego er «in» for de yngste og vi gleder oss til å se om det kan finnes noen fremtidige arkitekter blant barna på Hadeland. Derfor inviterer vi dem inn til standen for å bygge det fineste legohuset. Premier vanker også her. Og så har vi to kjempeflinke jenter med oss som har drevet mye med ansiktsmaling. Her bør det altså være noe av interesse for alle aldersgrupper.

Vi har med andre ord samlet alle håndverkere man trenger til et boligbyggeprosjekt under samme tak. Kom innom oss og slå av en prat – vi byr på kaffe og kanskje noe å bite i.